Yılmaz Özdil'den İmza Alamadılar (Video)

Yılmaz Özdil'den İmza Alamadılar (Video)
Edirne 6. Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen Yılmaz Özdil imza programında çok sayıda kişi imza alamadan program sona erdi.

Edirne 6. Kitap Fuarı'nın kapsamında Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil imza programı düzenledi.

Edirne 6. Kitap Fuarı'nın son günü olan 14 Ekim Pazar günü Kipa Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Yılmaz Özdil imza programına yüzlerce kişi katıldı. Alışveriş merkezinin bir katını dolduran vatandaşlar, Yılmaz Özdil'den imza alabilmek ve hatıra fotoğrafı çektirebilmek için saatlerce sırada bekledi.

Yaklaşık 7 saat boyunca okurlarının kitaplarını imzalayan Yılmaz Özdil, sıranın sonundaki 150-200 kişinin kitaplarını imzalayamadan imza programını sonlandırmak zorunda kaldı.

Yılmaz Özdil, yaptığı açıklamada: "Cuma akşamı saat 3'te yattım. Dün Eskişehir'de 8 saat imza yaptık. Gece yarısı 1'de döndüm. Bugün de İstanbul'dan geldim, 7 saattir falan imzadayız. Keşke takatim olsa da devam etsem. Asıl önemlisi, saat 1'de kuyruğu kestik. Dolayısıyla bir kişiyi bile alsak, gönderdiğimiz bir kişiye haksızlık oluruz. Ben sizden çok özür diliyorum. İlk fırsatta Edirne'ye tekrar geleceğim." dedi.

Yetkililerin imza kuyruğunu kapatmaması ve saat 7'ye kadar insanların kuyruğa girmesi sebebiyle birçok okuru, Yılmaz Özdil'den imza alamadı. Çok sayıda vatandaş alkış tutarak Yılmaz Özdil'e tepki gösterdi.