Yine Fuhuş, Yine İstismar: Zihinsel Engelli Karısını Köydeki 35 Erkeğe Pazarlamış!

Yine Fuhuş, Yine İstismar: Zihinsel Engelli Karısını Köydeki 35 Erkeğe Pazarlamış!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni işlenmeye başlayan olay, adeta sabır sınırlarını zorladı. Balıkesir'de yaşayan Elnare Kızmaz adlı kadının 17 gün önce evinden çıktığı ve bir daha dönmediği konuşulurken ortaya...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni işlenmeye başlayan olay, adeta sabır sınırlarını zorladı. Balıkesir'de yaşayan Elnare Kızmaz adlı kadının 17 gün önce evinden çıktığı ve bir daha dönmediği konuşulurken ortaya çıkan iddialar kan dondurdu.

Kocası Köydeki Erkeklere Pazarlamış!  

Akıl sağlığı problemli olduğu söylenen 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz, iddialara göre kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere pazarlanmış. Köydeki birçok erkek şahsın para karşılığında kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları ise olay örgüsünün fitilini ateşledi.

35 Erkek Tecavüz Etmiş 

Programın son bölümünde Elnare Kızmaz'a en az 35 kişinin tecavüz ettiği bilgisi paylaşıldı. Programa tanık olarak katılan bir kadın ise Elnare Kızmaz'ın kocası Ahmet Kızmaz'ın kadını para karşılığında sattığını doğruladı. Sinirlerine hakim olamayan Ahmet Kızmaz ise canlı yayın sırasında dakikalarda küfür edip iddiaları yalanladı.