Yollarda Kırkpınar İçin Hazırlık

Yollarda Kırkpınar İçin Hazırlık
656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Trafikte güvenliği sağlamak için yollarda çizgi uygulaması ile bordürlerde boya çalışması gerçekleştirildi. 

656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Trafikte güvenliği sağlamak için yollarda çizgi uygulaması ile refüjlerde boya çalışması gerçekleştirildi.

Edirne Belediyesinin ev sahipliğinde 10-16 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından D-100 Karayolunda trafik güvenliğini arttırmak için çizgi uygulaması ve refüjlerde boya çalışması yapıldı. Yaklaşık 12 ton soğuk yol çizgi boyasının kullanıldığı çalışma D-100 Karayolu ile beraber Sarayiçi'ne giden yollara da uygulanacak.

Çalışmaların Çanakkale Belediyesinin işbirliğinde gerçekleştirildiğini belirten ekipler, 656. Kırkpınar'ın her yönüyle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için hazırlıkları sürdürdüklerini söylediler. EJH