Youtube Premium Üyesi Olmayan 4K Çözünürlükte Video İzleyemecek!

Youtube Premium Üyesi Olmayan 4K Çözünürlükte Video İzleyemecek!
Google bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından birisi olan Youtube, son dönemlerde aldığı kararlar ile kullanıcıları pek memnun etmiyor. Geçtiğimiz günlerde video başında 5 ile 10 arası reklam...

Google bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından birisi olan Youtube, son dönemlerde aldığı kararlar ile kullanıcıları pek memnun etmiyor. Geçtiğimiz günlerde video başında 5 ile 10 arası reklam çıkacağını ve bu reklamların geçilemeyeceğini açıklayan platform, Premium abonesi olmayan kişileri üzecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

4K Çözünürlüğü Premium Aboneleri Deneyimleyebilecek

Youtube, Premium hizmeti ile arka planda video oynatma, reklamsız içerik tüketme ve çevrimdışı kullanabilme gibi çeşitli özellikler sunuyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile birlikte, 4K çözünürlükte video izlemek için de artık Premium abonesi olmak gerekecek. Dünyanın birçok yerinde aktif olan özellik, henüz Türkiye'de test edilmedi.

Youtube Premium Ücretleri

Reklamsız, çevrimdışı ve arka planda Youtube uygulamasını kullanmak için Premium abonesi olmak gerekiyor. Youtube Premium, abonelik ücreti aylık 16.99 TL olarak belirlenmiş durumda.