Ziraat Bankası'nı Kullananlar Yaşadı! 36 Ay Vade, Uygun Faiz, 3 Ay Erteleme

Ziraat Bankası'nı Kullananlar Yaşadı! 36 Ay Vade, Uygun Faiz, 3 Ay Erteleme
Ziraat Bankası nakde ihtiyacı olanlar için yepyeni bir kampanya başlattı. Ziraat Bankası'nı kullanan müşterilere özel hazırlanan bu kampanya, tam 36 ay vade ile 45.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacını karşılayacak.Sadece Ziraat müşterilerine...

Ziraat Bankası nakde ihtiyacı olanlar için yepyeni bir kampanya başlattı. Ziraat Bankası'nı kullanan müşterilere özel hazırlanan bu kampanya, tam 36 ay vade ile 45.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacını karşılayacak.

Sadece Ziraat müşterilerine özel başlatılan kampanyada şartları sağlayan herkes kredi kullanabilecek.

Masrafsız Kredi

Müşterilerine özel müjdeli haberi duyuran Ziraat Bankası, 1 Aralık itibariyle kredi kampanyasını başlattı. Devam eden enflasyon ortamı ve yüksek faizler vatandaşın belini bükerken, Ziraat kullananlar için avantajlı dönem geldi. 3 ay erteleme imkanı da sunulan bu kredi kampanyasının aynı zamanda 'masrafsız' olarak kullandırılacağı da açıklandı.

45 Bin TL'ye Kadar Nakit İhtiyaçlar Ziraat'te 

Alım gücünün azaldığı bugünlerde özel bir kampanya hazırlayan Ziraat, 45.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçlar için kredilendirme yapacak. Sadece Ziraat müşterilerinin yararlanacağı kampanyada 36 ay vade imkanı sunulurken, 3 ay erteleme ayrıcalığı da tanınacak. Ayrıca, yıl sonuna kadar masrafsız bir şekilde krediden faydalanabilecek.

Yani, vatandaşlar yılbaşına hem paralı girecek, hem de borcunu öteleyerek rahat bir nefes alabilecek.

Krediye Başvuru Şartları Neler?

Acil nakit ihtiyaçlara özel sunduğu kampanyadan en az 6 aydır sigortalı ve kredi sicili temiz olan tüm Ziraat'liler faydalanabilecek.

Emekli olan vatandaşlar ise emekli maaşlarını Ziraat'e taşıdıklarında yine krediden faydalanabilme imkanına sahip olacaklar.