Ziraat Bankası'nın Bankkart'ını Kullananlar Yaşadı! 2.000 TL'ye Varan Hediye

Ziraat Bankası'nın Bankkart'ını Kullananlar Yaşadı! 2.000 TL'ye Varan Hediye
Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Bankkart kampanyasının detayları belli oldu.Yapılan bilgilendirmeye göre, Tatil Sepeti üzerinden yapılan tek seferlik 7.500 - 12.499 TL'lik peşin ya da taksitli alışverişlere...

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Bankkart kampanyasının detayları belli oldu.

Yapılan bilgilendirmeye göre, Tatil Sepeti üzerinden yapılan tek seferlik 7.500 - 12.499 TL'lik peşin ya da taksitli alışverişlere 750 TL, 12.500-19.999 TL'lik alışverişlere 1.250 TL veya 20.000 TL ve üzeri alışverişlere 2.000 TL'lik Bankkart Lira verilecek.

Kampanya Hangi Tarihlerde Geçerli?

Ziraat Bankası'nın 2.000 TL'ye kadar Bankkart Lira verdiği kampanya 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli. Yani, yıl sonuna kadar yapılacak tatil alışverişlerinde Bankkart lira hediyesi devam edecek.

Kampanyaya Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat'in Bankkart kampanyasına mobil uygulama, Ziraat Bankkart'ının resmi internet sitesi ve SMS kanallarından başvuru yapılabilmektedir. SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin ise TATİLSEPETİ yazıp, 4757'ye SMS göndermeleri gerekiyor.

Ziraat Bankası'nın Bankkart'ını Kullananlar Yaşadı! 2.000 TL'ye Varan Hediye

Kampanya Şartları Neler?

Ziraat'in Bankkart kampanyasından Bankkart Lira kazanabilmek için kampanyaya başvuru yapmak gerekmektedir. Diğer şartlar ise şöyle:

  • Bankkart Lira kazanabilmek için söz konusu Tatil Sepeti alışverişinin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, 9 Ocak 2023 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar ise 20 Şubat 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Tek bir müşteri kampanya boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Ek kart ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilir.
  • Kampanya sadece bireysel kart ile yapılan harcamaları kapsar.
  • Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve yine Bankkart Lira kullanılarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan yararlanılan işlem iptal edilirse, Bankkart Liralar geri alınır.
  • Kampanyaya yurt içi ve dışı turlar dahildir. Tur paketi dışındaki yurt içi ve yurt dışı bilet satışları kampanyaya dahil değildir.