İstanbul Elektrik Kesintisi Olacak İlçeler! 15 Şubat BEDAŞ Elektrik Kesintisi Açıklaması

İstanbul Elektrik Kesintisi Olacak İlçeler! 15 Şubat BEDAŞ Elektrik Kesintisi Açıklaması
BEDAŞ, planlı bakım çalışmalarına ve elektrik kesintilerine dair bilgi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve adresler açıklandı. BEDAŞ'ın açıklamasının ardından, 15 Şubat tarihinde...

BEDAŞ, planlı bakım çalışmalarına ve elektrik kesintilerine dair bilgi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve adresler açıklandı. BEDAŞ'ın açıklamasının ardından, 15 Şubat tarihinde hangi adreslerde elektrik kesintisi yaşanacağı araştırılmaya başlandı.

15 Şubat İstanbul Elektrik Kesintisi

BEDAŞ'ın açıklamasına göre, 15 Şubat'ta belirli saatler aralığında planlı bakım çalışma programı çerçevesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi ve Şişli'de hangi adreslerde elektrik kesintisi yaşanacağına dair BEDAŞ Bilgilendirmede bulundu. Planlı bakım onarım programı çerçevesinde elektrik kesintisi yaşanacak adreslere ve kesintinin geçerli olacağı saatlere, BEDAŞ'ın sosyal medya hesabından ulaşılabilir.

BEDAŞ Elektrik Kesintisi

BEDAŞ, elektrik kesintilerine dair duyurular yayınlamaya devam ediyor. Elektik kesintileri ile ilgili güncel gelişmelere ve duyurulara, BEDAŞ'ın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.