Eser Yenenler Bıyıklı ve Kel İmajıyla Görenleri Şakına Çevirdi!

Eser Yenenler Bıyıklı ve Kel İmajıyla Görenleri Şakına Çevirdi!
Başarılı oyuncu Eser Yenenler, çeşitli dizi, film ve programlardaki başarılı performansı ile büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Film ve dizilerdeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan Yenenler, yeni filmi için...

Başarılı oyuncu Eser Yenenler, çeşitli dizi, film ve programlardaki başarılı performansı ile büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Film ve dizilerdeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan Yenenler, yeni filmi için imaj değiştirdi. Eser Yenenler yeni imajını sosyal medyadan paylaştı.

Eser Yenenler İmaj Değiştirdi!

Mahsun Kırmızıgül, yeni film projesi Prestij Meselesi için çalışmalara başladı. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı kadroda, Eser Yenenler de Şinasi karakterine hayat verecek. Film için imaj değiştiren Yenenler, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

''Beni Hiç Böyle Görmediniz''

Eser Yenenler'in Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Başarılı oyuncu son paylaşımında, Prestij Meselesi filmi için gerçekleştirdiği imaj değişikliğini paylaştı. Yenenler paylaşımında ''Beni hiç böyle görmediniz:) Görmek ister miydiniz bilmiyorum ama:) Çok büyük heyecan var. Prestij Meselesi 3 Şubat’ta vizyonda. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı eşimden ve çocuklarımdan özür diliyorum:) ama tüm bunlara değecek bir film geliyor. Şahane ekip şahane, harika bir yolculuk'' ifadelerine yer verdi. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede binlerce beğeni aldı.