Kara Kış Kapıda! Üst Üste Giyinmeyen Bin Pişman Olacak

Kara Kış Kapıda! Üst Üste Giyinmeyen Bin Pişman Olacak
Türkiye'nin hemen her yerinde havalar soğumaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar tarafından da kar yağışlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Her ile göre farklılık gösteren hava durumu için tahminler gelirken Meteoroloji...

Türkiye'nin hemen her yerinde havalar soğumaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar tarafından da kar yağışlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Her ile göre farklılık gösteren hava durumu için tahminler gelirken Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada kar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayı incelediğimizde ülkenin Kuzey kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olacağı ortaya çıkarken Batı Karadeniz, Orta Karadeniz ile beraber İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde de karla karışık yağmur olacağı ve hatta kar yağacağı duyuruldu. Diğer şehirlerle ilgili açıklamayı incelediğimizde ise havanın parçalı bulutlu ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmekte.

Hava durumu tahminlerini incelediğimizde kara kışın kapıda olduğu havaların giderek soğuyacağı ve dışarı çıkacak kişilerin üst üste giyinmeleri gerektiğine değinildi. Bölge bölge hava durumu tahminlerini sizler için listeledik.

Marmara Bölgesi Hava Durumu

Marmara Bölgesi Hava Durumu incelemesi yaptığımızda karla karışık yağmurlu bir havanın hakim olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda:

Edirne -1 derece,

İstanbul 3 derece,

Kırklareli -2 derece,

Kocaeli ise 2 derece olacak.

Ege Bölgesi Hava Durumu

Ege Bölgesi Hava Durumu açıklamalarını incelediğimizde yer yer çok bulutlu genelde az bulutlu bir havanın olacağı tahmin edilmekte. Bu kapsamda:

Afyonkarahisar -7 derece,

Denizli -1 derece,

İzmir 4 derece,

Kütahya -6 derece olacak.

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu incelediğimizde az bulutlu hava hakim olurken gecenin ilerleyen saatlerinde buzlanma ve don olayı olacağı düşünülmekte. Bu kapsamda:

Adana 3 derece,

Antalya 5 derece,

Hatay 0 derece,

Kahramanmaraş -1 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu açıklamalarını incelediğimizde bölgede parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda:

Ankara -3 derece,

Eskişehir -5 derece,

Konya -9 derece,

Sivas -18 derece olacak.

Batı Karadeniz Bölgesi Hava Durumu

Batı Karadeniz Bölgesi Hava Durumu incelediğimizde gece saatlerinde kar yağışlı bir havanın etkili olacağı düşünülmekte. Bu kapsamda:

Bolu -5 derece,

Düzce -3 derece,

Kastamonu -2 derece,

Zonguldak 2 derece olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Hava Durumu

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Hava Durumu incelediğimizde parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olurken yer yer kar yağışı olacağı tahmin edilmekte. Bu kapsamda:

Amasya -2 derece,

Samsun 3 derece,

Tokat -9 derece,

Trabzon 3 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu

Doğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu incelediğimizde parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacağı düşünülürken yer yer çok bulutlu bir havanın hakim olacağı görülüyor. Bu kapsamda:

Elazığ -7 derece,

Erzurum -18 derece,

Kars -20 derece,

Malatya -11 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu tahminlerine baktığımızda az bulutlu bir havanın etkili olacağı tahmin edilmekte. Bu kapsamda:

Diyarbakır -5 derece,

Gaziantep -3 derece,

Siirt -4 derece,

Şanlıurfa -1 derece olacak.