Kızılcık Şerbeti Dizisi Sosyal Medyanın Gündeminde

Kızılcık Şerbeti Dizisi Sosyal Medyanın Gündeminde
Show TV, yeni sezonda iddialı ve özgün yapımları izleyicilerle buluşturmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, kanal tarafından yapılan son açıklamada, yeni dizi Kızılcık Şerbeti duyuruldu. Konusu ile dikkat çeken...

Show TV, yeni sezonda iddialı ve özgün yapımları izleyicilerle buluşturmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, kanal tarafından yapılan son açıklamada, yeni dizi Kızılcık Şerbeti duyuruldu. Konusu ile dikkat çeken dizi, kısa sürede büyük ilgi topladı.

Kızılcık Şerbeti Konusu

Farklı yaşam tarzlarında ve kültürlere sahip iki ailenin çocuklarının yıldırım nikahı ile evlenmesinin ardından yaşanan olaylar, Kızılcık Şerbeti dizisinde ele alınıyor.

Kızılcık Şerbeti Tanıtım Videosu İzle

Kızıl Şerbeti'nin ilk tanıtım videosu Show TV tarafından yayınlandı. Dizinin ne zaman ekranlara geleceğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Faruk Turgut'un oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi pek çok isim yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Başlayacak?

Kızılcık Şerbeti'nin yayın tarihine ilişkin Show TV tarafından açıklama yapılmasa da ekim ayı içerisinde dizinin seyirciyle buluşması bekleniyor.