Mustafa Sandal'ın Eşi Melis Sandal'dan Korkutan Haber!

Mustafa Sandal'ın Eşi Melis Sandal'dan Korkutan Haber!
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal'dan gelen haber sevenleri ve hayranlarını endişelendirdi.

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası sebebi ile tarlaya zorunlu iniş yaptı. Sert iniş yaparak oradaki ağaçlara çarpan cayrokopterdeki 47 yaşındaki pilot Sinan Yılmaz ile yolcu olan Melis Sandal yaralandı.

Meydana gelen kaza, saat 18.00 sıralarında Menteşe'nin Zeytin Mahallesi Hayıtlı mevkisinde yaşandı. Ula'nın Akyaka Mahallesinden pilot Sinan Yılmaz'ın kullandığı ve yolcu olarak Melis Sandal'ın bulunduğu havalanan cayrokopter, Gökova Körfezi üzerinde tur atmaya başladı. Cayrokopterde motor arızas yaşandı. Pilot Sinan Yılmaz, tarlaya kontrollü iniş yapmak istedi ve yönetimindeki cayrokopter, sert iniş sonrası zeytin ağaçlarına çarparak durabildi.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ve Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.