Şahan Gökbakar Seyircilerden Özür Diledi! Disney+ Kararı Gündem Oldu

Şahan Gökbakar Seyircilerden Özür Diledi! Disney+ Kararı Gündem Oldu
Ünlü isim Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Disney+'ın aldığı karardan dolayı özür diledi.

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' serisinin yedincisi önceki sene aralıkta Disney+ Türkiye'de yayınlanmıştı. Dijital platform tarafından Recep İvedik 7 filminin de olduğu orijinal yerli yapımlarını platformdan kaldırmasına karar verildi.

Gökbakar, yaptığı paylaşımda "Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'a üye olduğunun farkındayım ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Şahan Gökbakar'ın Açıklaması Şu Şekilde:

"Disney başkanı Bob Iger beyin aldığı kararla strateji değişikliği yapmışlar ve birçok ülkede yerel içerikleri platformdan atmışlar. Atmışlar diyorum çünkü bizim de bir hafta evvel haberimiz oldu. Bob Iger'ın aldığı bu karara, Disney+Turkiye yönetiminin de çok üzgün olduğunu yakından biliyorum.

Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'a üye olduğunun farkındayım ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum. Böyle bir kararı bu kadar keyfe keder, seyircisine tek açıklama yapmadan alan ve üyelerini bu kadar umursamayan Disney Plus'ın yaptığını çok yanlış buluyorum. 5 yıl boyunca sadece Disney'de olup, yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil. Mutluluğum Disney gibi bir platformda dünya rekoru kırmış olmamız ve bunun gururu. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve emin olun yakın zamanda yeniden birlikte olacağız. Seyircilerimize saygılarımla."