Somer Sivrioğlu Kızını Paylaştı! Aynı Babası Yorumları Art Arda Geldi

Somer Sivrioğlu Kızını Paylaştı! Aynı Babası Yorumları Art Arda Geldi
Masterchef Türkiye programında jüri koltuğunda oturan ve bu yarışma ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran şef Somer Sivrioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Başarılı şef son paylaşımında,...

Masterchef Türkiye programında jüri koltuğunda oturan ve bu yarışma ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran şef Somer Sivrioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Başarılı şef son paylaşımında, kızıyla birlikte yer aldığı kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

''Aşırı Özlem İçerir''

Somer Sivrioğlu'nun, Instagram'da 1.3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü şef, son paylaşımında kızıyla beraber çektiği selfieye yer verdi. Sivrioğlu gönderisinin açıklama bölümünde ''Dikkat. Aşırı özlem içerir'' notunu düştü.

Aynı Babası Yorumları Art Arda Geliyor

Somer Sivrioğlu'nun, kızı Derin ile çektiği kareyi paylaşması üzerine, söz konusu paylaşım çok kısa sürede binlerce beğeni aldı. Somer Sivrioğlu'nun takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları, kızı Derin'in babasına olan benzerliğini yorumlarda dile getirdiler.