Paraya İhtiyacı Olanlara Müjde! 5 Bankadan Faizsiz Kredi Açıklaması Geldi

Paraya İhtiyacı Olanlara Müjde! 5 Bankadan Faizsiz Kredi Açıklaması Geldi
Katılım bankalarından yapılan flaş bir açıklamaya göre, tüm işlemler sıfır faize indiriliyor. Böylelikle nakde ihtiyacı olan vatandaşlara, faiz ödemeden kredi çekme imkanı sunuluyor.Son zamanlardaki enflasyondaki artış vatandaşın...

Katılım bankalarından yapılan flaş bir açıklamaya göre, tüm işlemler sıfır faize indiriliyor. Böylelikle nakde ihtiyacı olan vatandaşlara, faiz ödemeden kredi çekme imkanı sunuluyor.

Son zamanlardaki enflasyondaki artış vatandaşın belini bükerken, katılım bankalarından sıfır faiz müjdesi geldi. Temel bankacılık sistemini farklı bir şekilde yorumlayan katılım bankaları, vatandaşlara bu zorlu dönemde faizsiz kredi verebilmek için bir araya geldi.

Şartları Sağlayanlar Kredi Çekebilecek 

Katılım bankalarının faizsiz bir şekilde vereceği bu kredilerde vatandaşlarda genel olarak özel bankaların uyguladığı şartlar uygulanacak. Bu şartlar arasında ise kredi notu, gelir belgesi, teminatlar gibi temel kriterler aranacak.

Maksimum 36 Ay Vade 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için başlatılan bu kredi hareketliliğinde maksimum vade süresi de 36 ay olacak. Kredi tutarında da yine bir üst limit uygulanacak. Konut ve taşıt kredilerinde ise bildiğiniz üzere daha farklı uygulamalar yapıldığından, bu kredilerin şartlarını, banka ile birebir konuşmak en sağlıklı seçenek olacaktır.

Hangi Bankalar Katılım Bankasıdır?

Dünyada da oldukça yaygın bir sistem olan katılım bankacılığı, vatandaşlara faizsiz kredi kullandırma amacıyla kurulan bankalardır. Türkiye'deki katılım bankaları ise şöyledir: Paraya İhtiyacı Olanlara Müjde! 5 Bankadan Faizsiz Kredi Açıklaması Geldi

  • Ziraat Katılım Bankası
  • Vakıf Katılım Bankası
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Albaraka Türk Katılım Bankası
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası