ABD'li Ekonomi Profesörü Steve Hanke'den Seçim Yorumu: Şaşırmadım

ABD'li Ekonomi Profesörü Steve Hanke'den Seçim Yorumu: Şaşırmadım
Maryland'deki Johns Hopkins Üniversitesi'nde uygulamalı ekonomi profesörü olan Steve Hanke, Türkiye'de yapılacak olan 14 Mayıs 2023 Pazar günkü 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili paylaşımda...

Maryland'deki Johns Hopkins Üniversitesi'nde uygulamalı ekonomi profesörü olan Steve Hanke, Türkiye'de yapılacak olan 14 Mayıs 2023 Pazar günkü 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili paylaşımda bulundu.

Twitter'dan paylaşım yapan ünlü ekonomi profesörü Steve Hanke, bugüne kadar açıklanan anketlere değinerek şunları kaydetti:

Türkiye'deki 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç hafta kala, görevdeki Cumhurbaşkanı Erdoğan, anketlerde muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nu takip ediyor. Şaşırmadım. Her zaman söylediğim gibi, Erdoğan'ın çılgın ekonomik fikirleri onun aşil topuğu (zayıf noktası) olacak.

Paylaşımına ise aşağıdaki Johns Hopkins University'e ait görseli iliştirdi. Görsel ise bugüne kadar yapılan seçim anketlerinin sonuçlarını içeriyordu: