Adalet Partisi Kimi Destekleyecek? Vecdet Öz'den Destek Açıklaması Geldi

Adalet Partisi Kimi Destekleyecek? Vecdet Öz'den Destek Açıklaması Geldi
Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz ile Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 15.00'de görüştü ve görüşme yaklaşık 30 dk sürdü. AP lideri Vecdet Öz ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile...

Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz ile Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 15.00'de görüştü ve görüşme yaklaşık 30 dk sürdü. AP lideri Vecdet Öz ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber açıklama yaptı.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini duyurdu.

Kılıçdaroğlu'nun Açıklamaları Şu Şekilde:

“Bir var olma ve yok olma mücadelesi veriyoruz. Türkiye'yi aydınlığa çıkarmalıyız. Kucaklaşan, birbirinin görüşüne saygı duyan Bir Türkiye hepimizin temel hedefi. Artık bu bir referanduma dönüşmüş durumda. Artık bu yapının değişmesi lazım. Yargı bağımsızlığının, düşünce özgürlüğünün gelmesi lazım. Bütün vatandaşlarımı oy kullanmaya, Türkiye'nin kaderini değiştirmeye çağırıyorum.”

Vecdet Öz Şu İfadeleri Kullandı:

"Zafer Patisi ile Ata İttifakı'nı kurmuştuk. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı. Atatürk çizgisinde bir hareketti. Bunun mimarı Ümit Özdağ ve ikimizdik. İsim babası da bendim. Sinan Oğan Bey'i cumhurbaşkanı adayı olarak birlikte teklif ettik, yüzde 5'te kaldı Partilerimiz de baraj altı kaldı. Demokrasinin devam etmesi için biz de kararımızı verdik. Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek kararı çıktı. Bu karar oy birliği ile çıktı. Biz çalışmasaydık Erdoğan birinci turda Cumhurbaşkanı idi.”