AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayları Kendini Tanıttı

AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayları Kendini Tanıttı
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, partisinin il başkanlığında yapılan toplantıda, her zaman "yarın seçim varmış gibi" çalışmaya gayret ettiklerini, bundan sonra da aynı gayretle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.Başkan...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, partisinin il başkanlığında yapılan toplantıda, her zaman "yarın seçim varmış gibi" çalışmaya gayret ettiklerini, bundan sonra da aynı gayretle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan İba, esnaf ve vatandaşlardan aldıkları talepleri ilgili kurumlara ilettiklerini, kentin  hak ettiği hizmeti alabilmesi, daha iyi noktaya gelebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Başkan İba, konuşmasında "Biz burada bir kardeş, bir aile bağıyla çalıştık. Hepinize bu sürece kadar yaptığınız bütün çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Eşinizi, işinizi bırakıp geldiniz, aynı heyecanla inşallah seçimi de hep birlikte geçireceğiz. Bizler bu göreve hazırız. İnşallah bu süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Milletvekili aday adaylarımıza teşkilat olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Her biri için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayları

Konuşmadan sonra AK Parti 28. dönem Edirne milletvekili aday adayları kendilerini tanıttı.

Edirne milletvekili aday adaylığı için Fatma Aksal, Burak Cambaz, Erdinç Çekiç, Bahattin Ulusoy, Ayhan Dinç, Tarık Hatipler, Şemsettin Emir, Recep Kezer, Cemil Civan, Erdinç Anıl Dalyancı, İlyas Akmeşe, Aksel Cesur, Koray Uymaz, Mehmet Kerman, Hakan Çevikel, Esat Elmas, Saide Yapıcı başvuru yaptı.