Ak Parti Sözcüsü Açıklama Yaptı! Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2023

Ak Parti Sözcüsü Açıklama Yaptı! Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2023
Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları netleşmeye başladı. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarışı önde götürüyor. Seçim sonuçları ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ederken, AK Parti Genel...

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları netleşmeye başladı. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarışı önde götürüyor. Seçim sonuçları ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ederken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Seçim Sonuçları 2023

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önde götürürken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu belirten Ömer Çelik ''Bu bir demokrasi şölenidir. Kazanan tüm Türkiye olacaktır. Hiçbir vatandaşımız incinmesin ve üzülmesin. Kaybeden hiçbir vatandaşımız olmayacak. Seçim sonuçlarını olgunlukla ve demokrasimize güç verdiğimiz için birbirimizi tebrik ederek karşılayalım.'' dedi.