AK Parti ve CHP'liler Arasında Kavga Çıktı

AK Parti ve CHP'liler Arasında Kavga Çıktı
Gaziantep'te bulunan bir AVM önünde seçim çalışmaları yapan bir grup AK Parti ve CHP'liler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönmesiyle taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. Bu sırada bölgedeki...

Gaziantep'te bulunan bir AVM önünde seçim çalışmaları yapan bir grup AK Parti ve CHP'liler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönmesiyle taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. Bu sırada bölgedeki CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin A, tabancayla havaya bir el ateş etti. Bölgeye birçok polis sevk edildi.

Kavgada darp sonucu yaralanan 2 kişi hastanelere kaldırıldı.

Ersin A. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, olayın geliştiği bölgeye geldi ve partilerle görüştü.

Gül, olayın yaşandığı bölgede partililerin 1 aya yakın stant kurarak her gün çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Çalışmaların demokrasi şöleni içerisinde yapıldığını dile getiren Gül, "Bugün yapılan bu saldırı demokrasiye yapılan bir saldırıdır, şiddetle kınıyorum.Yaralı olan arkadaşlarımız var." şeklinde konuştu.

Gül, önce taşlı, sopalı saldırıda Gaziantep'in merkezi bölgesinde silahın çekildiğinin altını çizdi.

Hukuk mercilerinin tarafsız ve bağımsız şekilde gereğini yapacağını söyleyen Gül, şu ifadelere yer verdi:

"Bizi ilgilendiren konu, bu hususun demokrasimize, huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize yapılan bu saldırının hesabını Gaziantep soracaktır. 14 Mayıs'ta pazar günü sandıkta bu anlamda, demokrasiye, gençlere yapılan saldırının en güçlü bir şekilde cevabını Gaziantepli hemşerilerimiz verecektir. Gaziantep bir huzur şehridir, birliğin beraberliğin şehridir, Biz bu seçimde birlik ve beraberlik, huzur içerisinde geçmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı hassasiyeti sunacağız."