AK Parti Yüzyılın Mitingi'ni İstanbul'da Düzenleyecek

AK Parti Yüzyılın Mitingi'ni İstanbul'da Düzenleyecek
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortak katılımlarıyla 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde "Yüzyılın Mitingi"nin...

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortak katılımlarıyla 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde "Yüzyılın Mitingi"nin düzenleneceği ifade edildi.

Mitinge tarihi katılımın beklendiği ifade edilen açıklamada, Yenikapı Miting Alanı'ndan yaklaşık 1,5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacağı belirtildi.

AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın miting hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğü kaydedilen açıklamada, halkın davet edilmesinden miting alanının süslenmesine, ulaşım hizmetinden ikramlara kadar her detay için titizlikle çalışıldığı aktarıldı.

Öte yandan açıklamada, seçimler için uzun süredir saha çalışmalarını devam ettiren İstanbul Teşkilatı'nın "Yüz Yüze 100 Gün", "İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer" , "Nef Stadyumu'nda 100 Bin Sandık Görevlisiyle Buluşma" , "Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri" ve toplu açılış törenleri gibi saha çalışmalarını "Yüzyılın Mitingi" ile taçlandırmayı hedeflediği kaydedildi.