AK Parti'nin Video Klibi Gündem Oldu

AK Parti'nin Video Klibi Gündem Oldu
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İl Başkanlığı, Bursa'da AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları konu alan bir video klip hazırladı.AK Parti'nin...

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İl Başkanlığı, Bursa'da AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları konu alan bir video klip hazırladı.

AK Parti'nin 21 senelik süreçteki icraatlarının bir bölümünün yer aldığı görüntülerden oluşan 2 dakikalık klip, partinin Bursa İl Başkanlığının sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, video klip için gösterilen olumlu yaklaşımların kendilerini fazlasıyla mutlu ve motive ettiğini söyleyerek, "En büyük temennimiz 14 Mayıs Pazar günü vatandaşlarımızın teveccühüyle yeni başarı öykülerini yazmak adına seçimi kazanmaktır. Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde bu millete daha yapacağımız çok hizmet var." dedi.