Bakan Kasapoğlu: AK Parti Dünyada Adaletin ve Vicdanın Sesi

Bakan Kasapoğlu: AK Parti Dünyada Adaletin ve Vicdanın Sesi
Manisa programı kapsamında Soma'daki Cengiz Topel Meydanı'nda seçim otobüsünden halka seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk halkının 14 Mayıs'ta verdiği oylarla tüm oyunları bozduğunu ifade etti.Bakan...

Manisa programı kapsamında Soma'daki Cengiz Topel Meydanı'nda seçim otobüsünden halka seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk halkının 14 Mayıs'ta verdiği oylarla tüm oyunları bozduğunu ifade etti.

Bakan Kasapoğlu, milletin iradesinin başlarının tacı olduğunu aktararak, "Hep milli iradeye inandık, ona güvendik. Ondan aldığımız güçle bugünlere geldik. Şükürler olsun, bizim en büyük gücümüz sizsiniz. Gençler, bizim en büyük umudumuz sizsiniz. Biz gücümüzü milletten alırız. Biz sırtımızı millete dayarız, milletten ve Allah'tan başka bir güç bilmeyiz." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin 21 senedir milletin iradesiyle yürüdüğünü belirten Bakan Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde size hizmetkar olmayı bir onur vesilesi bildik. Soma'da yaptıklarımız ve yapacaklarımız helali hoş olsun. Spor salonlarımız, yüzme havuzlarımız, statlarımız ve gençlik merkezlerimizle sizlere hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet siyasetimizi güçlendirerek devam edeceğiz." dedi.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'tan kaldığı yerden yoluna devam edeceğini belirtti.

Bakan Kasapoğlu'ndan Kırkağaç Ziyareti

Bakan Kasapoğlu sonrasında Kırkağaç'a geçti.

Partisinin ilçe başkanlığı önünde konuşan Kasapoğlu, AK Parti'nin dünyada adaletin ve vicdanın sesi olduğunun altını çizerek, "28 Mayıs'ta artık top sizde. 28 Mayıs'ta bu topa öyle bir vuracaksınız ki tam 90'dan golü atacaksınız. Tüm dünyaya bir mesaj vereceksiniz. İnşallah mesajla birlikte yeni bir güne, yeni bir aydınlığa birlikte uyanacağız. Daha aydınlık ve müreffeh günlere birlikte yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.