Bir Miting Daha İptal! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hasta mı?

Bir Miting Daha İptal! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hasta mı?
Bugün de Erdoğan'ın herhangi bir programa doğrudan katılmayacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde duyurulan günlük programa göre Erdoğan, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne online...

Bugün de Erdoğan'ın herhangi bir programa doğrudan katılmayacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde duyurulan günlük programa göre Erdoğan, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne online olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan katılacak. Ancak Erdoğan'ın bugün Adana'da yapacağı miting, Salı gününden sonraki diğer mitingler gibi iptal edildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirilen Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan online olarak katıldı.

Bugün Mersin mitingi ileri bir tarihe ertelenirken, Erdoğan için düzenlenen Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayını da iptal edildi. Çarşamba günü yapılması planlanan Sivas, Yozgat ve Kırıkkale programları da iptal edildi.

Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gastroenterit enfeksiyonu" geçirdiği açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verildi.