Brüksel'de Terör Örgütü PKK Yanlısı Gruptan Saldırı

Brüksel'de Terör Örgütü PKK Yanlısı Gruptan Saldırı
Brüksel'de terör örgütü PKK yanlısı bir grup, oy kullanmanın 22.00 itibarıyla sona ermesinden sonra oy verme merkezinden ayrılan bir gence kesici aletle saldırdı.Saldırıya uğrayan genç, yüzünden yaralandı. Expo alanının...

Brüksel'de terör örgütü PKK yanlısı bir grup, oy kullanmanın 22.00 itibarıyla sona ermesinden sonra oy verme merkezinden ayrılan bir gence kesici aletle saldırdı.

Saldırıya uğrayan genç, yüzünden yaralandı. Expo alanının dışındaki caddede, yaralanan gence destek olmak isteyenlerle saldırganlar arasında gerginlik yaşandı. Görgü tanıkları, gence saldıran grubun terör örgütü PKK lehine slogan attığını belirtti.

Polis Grupları Ayırdı

Sokaktaki bazı araçlar da hasar gördü. Olay yerine gelen birçok polis, gerginliğin artmasıyla karşı karşıya gelen grupları ayırdı.

Yaralı genç, ambulansla hastaneye götürüldü.

Seçmen ve sandık görevlileri ise sorunsuz tamamlanan oy verme işleminden sonra Expo alanından ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 4. gününde de Yeşil Sol Parti sandık müşahitleri ve onlarla hareket eden bir grup, Cumhur İttifakı'nın müşahitlerine sözlü sataşmalarından sonra fiziki saldırıya geçmişti. Demir çubuklar ve sandalyelerle yapılan saldırıda yaralananlar olmuştu.