Burcu Şık AK Parti Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Burcu Şık AK Parti Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adayı Oldu
14 Mayıs 2023 tarihinden yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, adaylar da netleşiyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi...

14 Mayıs 2023 tarihinden yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, adaylar da netleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda seçim tarihi 14 Mayıs olarak belirlenmişti. Seçim hazırlıklarına start verilmesinden sonra partilerden milletvekili aday adayları da adaylıklarını duyurmaya başladı.

Burcu Şık tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğu ifade edildi.

Burcu Şık, bu gelişmeyi Twitter hesabından "Değerli Tekirdağlı hemşerilerim, dava ve yol arkadaşlarım. İçimdeki Tekirdağ sevgisiyle çıktığım siyaset yolculuğunda 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Tekirdağ Milletvekili A. Adaylığı müracaatımı AK Parti İl Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım" ifadeleri ile duyurdu.