CHP Edirne 1. Sıra Adayı Ediz Ün Ziyaretlerine Devam Ediyor!

CHP Edirne 1. Sıra Adayı Ediz Ün Ziyaretlerine Devam Ediyor!
Her gittiği yerde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan Ediz Ün, Edirne halkının kendisine gösterdiği saygı, sevgi ve ilgiye karşılık olarak çok çalışacağını vurguladı.Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi...

Her gittiği yerde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan Ediz Ün, Edirne halkının kendisine gösterdiği saygı, sevgi ve ilgiye karşılık olarak çok çalışacağını vurguladı.

Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette, önceki dönem Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, geçmiş dönem CHP İlçe Başkanlarından Koral Koloğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Çakır ile birlikte Uzunköprü Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili konuşan Ün, şunları kaydetti:

Uzunköprü Küçük Sanayi Sitemizde, sanayi sitesi esnafımızın güven ve takdirleriyle uzun yıllardır Uzunköprü Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığını yürüten Hasan Yılmaz ağabeyimize ziyarette bulunduk. Millet İttifakı'nın adayı, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ve sanayi sitesi esnafına yönelik hazırladığı projeleri ilettiğimiz ziyaretimizde, Uzunköprü'ye ve hemşehrilerimize baharı getirecek çalışmalarımızı değerlendirdik. Kooperatif Başkanımız Hasan Yılmaz'a nezaketi için teşekkür ederim.

CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ediz Ün, Çöpköy Mahallesi'ne giderek Melhan Tekstil firmasını ziyaret etti. Firma sahibi Mehmet Ham'dan bilgi alan Ün, fabrika personeliyle bir araya gelerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında konuştu.

Ün, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Melhan Tekstil firmasını ziyaret ederek Mehmet Ham ile üretim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Ayrıca fabrika personeliyle bir araya gelerek 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun işverenlere ve işçilere verdiği sözleri aktardık" dedi.

Daha sonra ise Karabürçek, Yağmurca ve Elmalı köylerinde de ziyaretlerde bulunarak çiftçilerin tarım ve hayvancılık konusundaki sorunlarını dinledi ve yeni hükümetin çözüm önerilerini ve müjdelerini paylaştı.