CHP Grup Başkanvekili Özel, Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

CHP Grup Başkanvekili Özel, Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı
Merzifon Belediyesi tarafından Kapalı Fuar Alanı'nda "Kitap herkesi buluşturur" sloganıyla gerçekleştirilen Merzifon 6. Kitap Fuarı'na gelen Özel, yazarlarla konuştu.Sonrasında Özel, Cumhuriyet Caddesi'nde partisinin seçim koordinasyon...

Merzifon Belediyesi tarafından Kapalı Fuar Alanı'nda "Kitap herkesi buluşturur" sloganıyla gerçekleştirilen Merzifon 6. Kitap Fuarı'na gelen Özel, yazarlarla konuştu.

Sonrasında Özel, Cumhuriyet Caddesi'nde partisinin seçim koordinasyon merkezi önünde otobüsten partililerine seslendi.

Sorunları nasıl çözeceklerini bildiklerini, projelerinin hazır olduğunu ifade eden Özel, cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin Amasya milletvekili adayları Reşat Karagöz, Arif Yılmaz ve Zeynep Ateş'e destek istedi.

Seçimin ikinci tura kalmaması için yüzde 50 artı bir oy gerektiğini belirten Özel, şu ifadelere yer verdi:

"Emekli öğretmenler mezun ettikleri öğrencilerden, esnaf müşterilerinden, ev hanımları kapı komşularından, ustalar kalfalarından ve çıraklarından, yani herkes hocalık hakkı için, tertip hakkı için, komşuluk hakkı için, bu milletin hakkını almak için lazım olan o bir oyu almamız lazım. Her şey çok güzel olacak. Bunun için çalışın, kararsızları ikna edin. Cehennemin kapısını aralık bırakmaya gelmez. Cehennemin kapısını birinci turda kapatın. Maazallah, oradan ateş çıkar, tekrar evi sarar."

İktidara geldikleri takdirde ihtiyaç sahiplerine "altın kart" dağıtacaklarını söyleyen Özel, artık sorunu söylemek değil, çözmek ve yüzleri güldürmek istediklerini belirtti.

Özel, daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.