Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin Seçim Hazırlıkları Neler? İşte AK Parti'nin Seçim Bildirgesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin Seçim Hazırlıkları Neler? İşte AK Parti'nin Seçim Bildirgesi...
14 Mayıs seçimlerine kısa bir zaman kala siyasilerin çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin seçim bildirgesinin detayları da belli olmaya başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting yerine sadece...

14 Mayıs seçimlerine kısa bir zaman kala siyasilerin çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin seçim bildirgesinin detayları da belli olmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting yerine sadece gittiği kentlerde açılış törenleri ile vatandaşlar ile bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinin yanı sıra diğer illere de gidecek.

Dev Projelere Ağırlık Verilecek

Karadeniz doğal gazından Anadolu Uçak Gemisi'ne, Kızılelma'dan hızlı tren hatlarına kadar dev projelere ağırlık verilecek.

Özel Planlar Çıkarılacak

Deprem bölgesine ilişkin projeler oluşturacak. Ancak Türkiye'nin hemen hemen her kentinde güçlü bir kentsel dönüşüm başlayacak. Şehirlerin dirençli hale getirilmesi için adımlar atılacak. Her kent için özel planlar çıkartılacak. İstanbul'un dönüşümü için de özel bir plan hazırlanıyor.

Yaratıcı Ekonomi Model

Bir diğeri ise ekonomi olacak. "Yeni Ekonomi Modeli", dünyadaki gelişmeler dikkate alınarak "Yaratıcı Ekonomik Model" ismi altında yenilenecek.

Seçim beyannamesinde kadın haklarına da detaylı yer verileceği belirtildi.