Edirne'de Tüm Milletvekilleri Sahada!

Edirne'de Tüm Milletvekilleri Sahada!
AK Parti milletvekili adaylarından Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, ilçe, köy ve esnaf ziyaretleri yaparak seçim kampanlarına devam ettiler. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletvekili adayı...

AK Parti milletvekili adaylarından Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, ilçe, köy ve esnaf ziyaretleri yaparak seçim kampanlarına devam ettiler. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletvekili adayı Çekiç'in Edirne Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretlerine eşlik etti ve AK Parti'nin esnafa destek olmak için var gücüyle çalıştığını belirtti.

CHP milletvekili adayları Baran Yazgan ve Ediz Ün de seçim çalışmalarına devam ettiler. Yazgan, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu'yla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ün ise Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı'yı ziyaret ederken, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı ve partililer de ziyarete eşlik etti.

AK Parti adayları ilçe, köy ve esnaf ziyaretleri yaparken, MHP adayı Ali Özer de İl Başkanı Zakir Tercan'la Enez ve ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. CHP adaylarından Baran Yazgan Enez'de, Ediz Ün ise Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı'yı ziyaret etti.

İYİ Parti adayı Mehmet Akalın ise Meriç Muhtarlar Derneği'ni ve Büyükdöllük köyünü ziyaret etti. İpsala Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada ise ortaokul öğrencileri, mangala, q-bitz, equilibrio, pentego, küre, kulami ve reverse oyunlarında kıyasıya mücadele etti. İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, turnuvaya yoğun ilgi gösteren öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.