Erdoğan'ın Emeklilere Vereceği Müjde Seçim Sonrasına Ertelendi

Erdoğan'ın Emeklilere Vereceği Müjde Seçim Sonrasına Ertelendi
21 yıldır iktidarda olan AK Parti, seçim öncesi müjdelerini bir hayli artırdı. Hatta öyle ki uzmanların uyarılarına ve seçim yasaklarına rağmen nükleer santral açılışı gibi çok sayıda açılış hızlandırıldı.Cumhurbaşkanı...

21 yıldır iktidarda olan AK Parti, seçim öncesi müjdelerini bir hayli artırdı. Hatta öyle ki uzmanların uyarılarına ve seçim yasaklarına rağmen nükleer santral açılışı gibi çok sayıda açılış hızlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen genel kurulunda yaptığı konuşmada, "seçimden sonra" 7 bin 500 lira üzerinde maaş alan emeklilerle ilgili "sevindirici" bir haberi paylaşacaklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de bugün asgari ücret zammı için Temmuz ayını işaret ederek, "hayat şartlarını dikkate alıp emeği koruyacaklarını" söyledi.

Mart ayında en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseltilmişti. Ancak diğer emeklilerin maaşlarına bu yansıtılmamıştı.

Öte yandan aynı tarihlerde konuşma yapan AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 7 bin 500 lira üzerinde maaş alanlarla ilgili herhangi bir çalışmalarının olmadığını söylemişti.