Genar Araştırma'dan Canlı Yayında Seçim İtirafı!

Genar Araştırma'dan Canlı Yayında Seçim İtirafı!
14 Mayıs 2023'teki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yaklaşık 16 gün kaldı. Seçim sürecinin başından bu yana çeşitli anketler yayımlayan Genar Araştırma'nın sahibi İhsan Aktaş, son anket sonuçlarını...

14 Mayıs 2023'teki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yaklaşık 16 gün kaldı. Seçim sürecinin başından bu yana çeşitli anketler yayımlayan Genar Araştırma'nın sahibi İhsan Aktaş, son anket sonuçlarını da açıkladı.

Aktaş, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oylarının birbirine oldukça yakın olduğunu belirtti ve "Birçok araştırma firmasının da söylediği gibi, bu seçimin sonucu bıçak sırtında" dedi.

16 gün sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Genar anket şirketinin sahibi İhsan Aktaş, yurttaşlar arasında gerçekleştirdikleri son anket sonuçlarını açıkladı.

Canlı yayında konuşan Aktaş, yurttaşların yüzde 51,7'sinin Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih ettiğini belirtti. Ankete göre, Kılıçdaroğlu'nun kazanabileceğini düşünenlerin oranı ise yüzde 48,3 olarak ölçüldü.

Aktaş, bu seçimin bıçak sırtında olduğunu ve diğer araştırma firmalarının da benzer sonuçlar elde ettiğini ifade etti. Diğer anket şirketlerinin araştırmalarında ise Erdoğan'ın güç kaybettiği görülüyor.