HÜDA PAR YSK'ye Dilekçe Verdi

HÜDA PAR YSK'ye Dilekçe Verdi
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri aday listeleri üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar.Tüm siyasi partiler, seçime katılacakları seçim...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri aday listeleri üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar.

Tüm siyasi partiler, seçime katılacakları seçim bölgelerine ilişkin aday listelerini 9 Nisan'a kadar Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etmek zorundalar.

Cumhur İttifakı'na destek verecek ve seçimlere AKP listelerinden gireceğini açıklayan HÜDA PAR, kura öncesi YSK'ye başvurarak seçime kendi amblemiyle girmeyeceğini bildirdi.

Öte yandan AKP, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Yeniden Refah Partisi'nin "Cumhur İttifakı" ismiyle seçime birlikte girmesine ilişkin protokol, 24 Mart'ta YSK'ye sunulmuştu. İttifaka dahil olan 4 parti ise kendi logosuyla seçime gireceklerini açıklamıştı.