İmamoğlu ve Yavaş'tan Yeni Açıklama Geldi! Islak İmzalı Tutanakları Açıkladılar

İmamoğlu ve Yavaş'tan Yeni Açıklama Geldi! Islak İmzalı Tutanakları Açıkladılar
Anadolu Ajansı'nın AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın daha çok oy aldığı illeri öncelikli açıkladığını ima eden İmamoğlu, kimsenin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi. Ayrıca, iktidarın ciddi düşüş kaydettiğini...

Anadolu Ajansı'nın AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın daha çok oy aldığı illeri öncelikli açıkladığını ima eden İmamoğlu, kimsenin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi. Ayrıca, iktidarın ciddi düşüş kaydettiğini gördükleri bir tabloyu da paylaştı.

Daha sonra ise tüm kurumları, oy oranlarını ve haberleri tarafsız bir şekilde doğru aktarmaya davet etti.

Kendi sandıklarının verilerini takip ettiklerini söyleyen İmamoğlu, seçimi önde götürdüklerini kaydederek çok oy aldıkları sandıklara ve şehirlere itiraz edildiğini söyledi. Sandıklara itiraz edildiği için verilerin geciktiğini söyledi. Daha sonra sözü Mansur Yavaş'a bıraktı...

İzmir'de önde, Ankara'da %49'un ve İstanbul'da da %51'in üzerinde olduklarını kaydeden Mansur Yavaş, durumun bu olduğunu açıkladı.

Bilgilendirmeye devam edeceklerini aktaran Yavaş, 90 bin 913 sandıkta Kemal Kılıçdaroğlu'nun %47.42, Recep Tayyip Erdoğan'ın %46.80 ve Sinan Oğan'ın %5.33 oy aldığını aktardı. Ayrıca bu oranlara büyük şehirlerdeki oranların eklenmediğini kaydetti.

İlerleyen saatlerde de Recep Tayyip Erdoğan'ın daha da düşeceğini ve %50'yi aşarak ilk turda bitereceklerini söylediler. Gece boyunca açıklamalarına devam edeceklerini aktaran Mansur Yavaş, ıslak imzalı tutanakları açıklamaya devam edeceklerini vurguladı.