İsmailağa Cemaati Erdoğan'a Desteğini Duyurdu

İsmailağa Cemaati Erdoğan'a Desteğini Duyurdu
İsmailağa Cemaati, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini resmi olarak duyurdu.Açıklamada, seçimin tarihi bir dönüm noktası olduğu...

İsmailağa Cemaati, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini resmi olarak duyurdu.

Açıklamada, seçimin tarihi bir dönüm noktası olduğu ve Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın karşı karşıya olacağı belirtildi. Ayrıca dinî, millî ve ahlaki değerlere sahip çıkmaya çalışanların bir ittifak oluşturduğu, bu değerleri geçmişten günümüze ayaklar altına alan projelere ve birlik-beraberliğimizi tehdit eden teröre sahip çıkanların ise karşı bir ittifak kurduğu ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, dünyayı saran salgın hastalık, ardından sel felâketleri ve yıkıcı depremlerin maddî-manevî sonuçlarıyla beraber, günden güne artan küresel sorunlarla sürdürülebilir mücadele zarureti; güçlü, tecrübe ve istikrar sahibi bir idareyi gerekli kılmaktadır.

Bu düşüncelerle; istikrar ve tecrübenin başarıyı getirdiği inancıyla 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme yönündeki kararımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz.