İstanbulluların Oy Sonrası Aktivitesi Belli Oldu

İstanbulluların Oy Sonrası Aktivitesi Belli Oldu
Hava sıcaklığının 19 derece olduğu İstanbul'da; rüzgarlı, bulutlu ve ara ara yağan yağmur sebebi ile sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanan vatandaşlar, alışveriş merkezlerinin girişinde araç yoğunluğuna sebep oldu.Hava...

Hava sıcaklığının 19 derece olduğu İstanbul'da; rüzgarlı, bulutlu ve ara ara yağan yağmur sebebi ile sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanan vatandaşlar, alışveriş merkezlerinin girişinde araç yoğunluğuna sebep oldu.

Hava durumu sebebiyle parklar, bahçeler ve sahillerde yoğunluk yaşanmadı. Hafta sonu vatandaşlarca sık sık ziyaret edilen Üsküdar, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla sahili de boş kaldı.

Yağmurlu havaya rağmen Nakkaştepe Millet Bahçesi de bazı vatandaşların oy kullandıktan sonra geldiği yerlerden biri oldu. Burada bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken, bazıları aileleriyle piknik yapmayı tercih etti.

Kuzguncuk Parkı'nda da sakinlik hakimdi. Az da olsa bazı kişiler çocuklarıyla oyun parkı alanında zaman geçirirken, kimileri de bankta oturup manzarayı izledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, kent genelinde trafik yoğunluğu saat 15.00 itibarıyla yüzde 38 olarak ölçüldü.