Kaftancıoğlu Seçimin Nasıl Sonuçlanacağını Söyledi

Kaftancıoğlu Seçimin Nasıl Sonuçlanacağını Söyledi
Millet İttfakı'nın cumhurbaşkanı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermesinin ardından seçim senaryoları değerlendirilmeye devam ediyor.İlk turda seçimin sonuçlanmaması ve ikinci tura kalmaması adına Muharrem...

Millet İttfakı'nın cumhurbaşkanı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermesinin ardından seçim senaryoları değerlendirilmeye devam ediyor.

İlk turda seçimin sonuçlanmaması ve ikinci tura kalmaması adına Muharrem İnce ile görüşmeler gündemdeki yerini korurken, İnce'nin adaylıktan çekilmesi adına baskılar devam ediyor.

Seçim kulislerinde konuşulanlar kapsamında İnce'nin muhalefet oylarını böleceği ve bu nedenle de ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanma ihtimali düşünülüyor.

İnce ise oyların bölünme ihtimalini reddederken Canan Kaftancıoğlu, seçimin ilk turda biteceğine dair iddialı konuştu. Twitter hesabından "kesin bilgi, yayabilirsiniz" diyerek paylaşım yapan Kaftancıoğlu, şunları kaydetti:

İddialı söz söylemeyi sevmem ancak iddialı işler yapmaktan da çekinmem. Bu bakışla, iddiadan ziyade gerçekçi bir tespit yapmak isterim. Seçim 1’inci turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek. İktidardaki kötülük ne yaparsa yapsın bu sonucu değiştiremez, değiştiremeyecek. Çünkü halkın çoğunluğu bunu istiyor ve kim ne söylerse söylesin sonuç değişmeyecek. İnanıyoruz, sadece çalışalım yeter. Kesin bilgi, yayabilirsiniz.