Kılıçdaroğlu Açıklamasına Başladı!

Kılıçdaroğlu Açıklamasına Başladı!
Bugün sabah 08.00 itibarıyla başlayan ve 17.00'de biten oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açıldı.Sandıkların neredeyse tamamının açıldığı bu dakikalarda Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, son yaptığı açıklamalarda...

Bugün sabah 08.00 itibarıyla başlayan ve 17.00'de biten oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açıldı.

Sandıkların neredeyse tamamının açıldığı bu dakikalarda Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, son yaptığı açıklamalarda Recep Tayyip Erdoğan'ın önde olduğunu aktardı.

Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, önde götürdüğü seçim yarışında Kısıklı'da bir konuşma yaptı. "Duyanlara, duymayanlara..." şeklinde şarkıyla giriş yapan Erdoğan, konuşmasını Külliye'de yapacağını aktardı.

Öte yandan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu da saat 21.30'da CHP Genel Merkezi'nde konuşma yapacağını bildirmişti.

Bu dakikalarda başlayan açıklamada Kılıçdaroğlu, konuşmasına başladı.

Son yılların en adil olmayan seçiminin yapıldığını kaydeden Kılıçdaroğlu, sandıklara sahip çıkan herkese teşekkür etti. Ayrıca teşekkürlerini sunan Kılıçdaroğlu, demokrasi mücadelesinde asıl teşekkürü hak edenlerin kadınlar ve çocuklar olduğunu söyledi.

Demokrasi mücadelesine devam edeceklerinin altını çizen Kılıçdaroğlu, kendisine oy veren herkesi dimdik durmaya çağırdı.