Liderler Bu Hafta Ne Yapacak: Bayram Programları Belli Oldu

Liderler Bu Hafta Ne Yapacak: Bayram Programları Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İttifakı'ndan 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ve yine 100 bin imza ile aday olan Memleket Partisi Genel...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İttifakı'ndan 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ve yine 100 bin imza ile aday olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bayramda ne yapacağı belli oldu.

Erdoğan Bayramda Ne Yapacak? 

Erdoğan'ın bayramın ilk günü İstanbul'da olacağı öngörülüyor.

Bayramın ikinci gününde depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gidecek olan Erdoğan, Nurdağı'nda depremzedeler için inşa edilen ilk köy evlerinin teslim törenine katılacak.

Bayramın son günü İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak olan Erdoğan, daha sonra Sakarya'ya gidecek.

Sinan Oğan Yurt Dışında, Muharrem İnce Memleketinde 

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Almanya, Belçika ve Hollanda'da Türk vatandaşlarıyla bir arada Ramazan Bayramı'nı geçirecek.

100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı memleketi Yalova'da geçirecek.

Devlet Bahçeli Ankara'da 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara'da geçirecek ve bayram namazından sonra partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret edecek.

Bayramın ikinci gününde ise Nurdağı'na yapacağı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etmesi bekleniyor.

Meral Akşener Deprem Bölgesinde 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Malatya'daki depremzedelerle bir araya gelecek.

Bayramın diğer günlerinde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman'ı ziyaret edeceği düşünülüyor.

Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bayramın ilk gününde partili milletvekilleriyle birlikte depremden oldukça fazla etkilenen Hatay'da vakit geçirecek. HDP Eş Genel Başkan Pervin Buldan ise alınan bilgilere göre bayramı İstanbul'da geçirecek.

Depremden Etkilenen İllere Ziyaret 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, alınan bilgiler kapsamında bayramı Ankara'da geçirecek. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise bayramın ilk günü İstanbul'da olacak ve daha sonra memleketi Eskişehir'e giderek bayram boyunca çeşitli programlara katılacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bayramın ilk gününü Diyarbakır ilinde geçirecek. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise ilk günüGaziantep'in Nurdağı ilçesine giderek depremzede vatandaşlarla buluşacak.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bayrama Osmaniye'de başlayacak ve daha sonra memleketi Afyonkarahisar'a geçecek. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bayramı İstanbul'da karşılayacak ve daha sonra Adana ve Mersin'de seçim çalışmaları yapacak. Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da vakit geçirecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ramazan Bayramı boyunca deprem bölgesinde olacak ve Gaziantep ve Kilis'te depremzedelerle buluşacak. Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, bayramın ilk günü İstanbul'da olacak ve üçüncü gün Ankara'ya dönerek 23 Nisan resmi törenlerine katılacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bayramda İstanbul'da olacak ve son gün partililerle bayramlaşacak. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise bayram boyunca memleketi Erzincan'da kalacak. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bayramın ilk günü İstanbul'da olacak ve ikinci gün Nurdağı programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edecek.