Mansur Yavaş Son Oy Oranlarını Açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranı

Mansur Yavaş Son Oy Oranlarını Açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranı
Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler için sonuçlar gelmeye devam ediyor. Seçim sonuçları geldikçe, seçimin ikinci tura kalıp kalmayacağı ve güncel oy oranları da merak ediliyor. Bu kapsamda, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler için sonuçlar gelmeye devam ediyor. Seçim sonuçları geldikçe, seçimin ikinci tura kalıp kalmayacağı ve güncel oy oranları da merak ediliyor. Bu kapsamda, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Oy Oranları

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mansur Yavaş, mevcut verilere göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 47,42, Recep Tayyip Erdoğan'ın ise yüzde 46,80 oy aldığını belirtti. Seçim gidişatına dair bilgi veren Yavaş "Kılıçdaroğlu yüzde 47,42/Erdoğan 46,80 oy oranında. Sandıklardan ayrılmayın .Merak etmeyin kazanıyoruz. İlk turda bu işi bitireceğiz. Islak imzalı veriler ile sizlere açıklamalarda bulunuyoruz. Türkiye geneli Büyükşehir verileri hala daha tam girilmedi." dedi.