Meclis Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tebrik Etti!

Meclis Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tebrik Etti!
Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının kesinleşmeye başlaması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi önde götürmesi ile birlikte, açıklamalar gelmeye devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa...

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının kesinleşmeye başlaması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi önde götürmesi ile birlikte, açıklamalar gelmeye devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandıkların yüzde 90'ından fazlası açılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52'nin üzerinden oy oranıyla yarışı önde götürüyor. Bu kapsamda, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Seçimlere dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şentop ''Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle Yeniden Büyük Türkiye Yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Neticenin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik ettim. Milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun.'' dedi.