Memleket Partisi'nde İstifa Depremi! Adaylar İstifa Ediyor

Memleket Partisi'nde İstifa Depremi! Adaylar İstifa Ediyor
Seçimlere az bir zaman kala Memleket Partisi'nde istifa dalgası sürerken son istifa haberi de Ankara Milletvekili Adayı Çağrı Ünsal'dan geldi.Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıdan sonra istifa ettiğini açıklayan...

Seçimlere az bir zaman kala Memleket Partisi'nde istifa dalgası sürerken son istifa haberi de Ankara Milletvekili Adayı Çağrı Ünsal'dan geldi.

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıdan sonra istifa ettiğini açıklayan Çağrı Ünsal, Millet İttifakı'nı destekleyeceğini kaydetti.

Memleket Partisi Ankara Milletvekili Adayı Çağrı Ünsal, adaylık ve partideki görevlerinden istifa ettiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan saldırı sonrasında bu kararı aldığını söyleyen Ünsal "Daha dün Erzurum mitinginde yaşananlar, nasıl bir örgütlü kötülükle karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Çağrı Ünsal'ın Açıklaması Şu Şekilde:

"Hal böyleyken, gelinen noktada 20 yıllık AKP karanlığına karşı siyasi mücadele gösteren tüm muhalif kesimin iç tartışmaları bir kenara koyarak bu mücadeleyi birlikte sürdürmesi kaçınılmaz bir zorunluluk arz etmektedir. Bu nedenlerle, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakını destekleyeceğimi bildiriyor; kuruluşundan bu yana bir neferi olduğum Memleket Partisi'nin politikası ile fikir ayrılığına düşmüş olduğumdan, Ankara milletvekili adaylığından, Genel Disiplin Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden derin bir üzüntüyle istifa ediyorum. Parti içerisinde tanımış olduğum tüm yönetici büyüklerimden, arkadaşlarımdan, tüm memleket sevdalılarından affımı istiyorum."