Memleket Partisi'ndeki Kılıçdaroğlu Krizi İstifa Ettirdi

Memleket Partisi'ndeki Kılıçdaroğlu Krizi İstifa Ettirdi
Memleket Partisi Meclis Üyesi Ahmet Meşe, Türkiye'nin önümüzdeki 10 gün içindeki seçimlerinin "tarihi" olduğunu belirterek partisinden istifa etti. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı.Daha...

Memleket Partisi Meclis Üyesi Ahmet Meşe, Türkiye'nin önümüzdeki 10 gün içindeki seçimlerinin "tarihi" olduğunu belirterek partisinden istifa etti. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı.

Daha önce Memleket Partisi'nin Zonguldak teşkilatında birçok istifa yaşanmıştı. Yine benzer bir şekilde Ahmet Meşe de istifasını verdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı istifa mesajında, "Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı tarihi bir seçim" olduğunu vurgulayarak, "tek yürek olunmasının, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin büyük önem arz ettiği bir gerçek" olduğunu belirtti.

Meşe, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden inşa edilmesinin en büyük hedefleri olduğunu ifade etti:

...

Bu nedenle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu gerçekten hareketle, farklı görüşlerdeki siyasi partilerin ve kişilerin bir araya geldiği Millet İttifakının desteklenmesi gerektiği inancındayım. Bu gerekçelerle Parti Meclis üyesi olduğum Memleket Partisinden istifa ettiğimi belirtir, Sayın Muharrem İnce ve çalışma arkadaşlarıma yaklaşık iki yıldır bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim.