MHP Lideri Bahçeli: PKK, Kılıçdaroğlu ile Yol Yürüyor

MHP Lideri Bahçeli: PKK, Kılıçdaroğlu ile Yol Yürüyor
MHP lideri Devlet Bahçeli, mitingte 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimleri değerlendirdi.Devlet Bahçeli'nin Açıklamaları Şu Şekilde:"Çorum'da yalan yoktur. Çorum'un hükümran bir mazisi vardır ve bu mazi tarihin akışını...

MHP lideri Devlet Bahçeli, mitingte 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimleri değerlendirdi.

Devlet Bahçeli'nin Açıklamaları Şu Şekilde:

"Çorum'da yalan yoktur. Çorum'un hükümran bir mazisi vardır ve bu mazi tarihin akışını değiştirmekle kalmamış sonraki asırların hedeflerine istikamet vermiştir. 14 Mayıs 2023 tarihi bir dönüm noktasıdır. Lider ülke Türkiye'nin meşalesi yakılmıştır. Soruyorum sizlere, 14 Mayıs 2023'te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hazır mısınız? Vakti geldiğinde sandığa gidecek misiniz? Türk Milleti'ni zillet anaforuna düşürmeyi hedefleyen CHP'den İYİ Parti'sine, HDP'sinden DEVA'sına kadar malum partileri elinizin tersine itecek misiniz, alayını sandığa gömecek misiniz? MHP'nin Çorum adaylarını seçerek TBMM'ye gönderecek misiniz? Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Sözünüz söz mü? 

PKK, Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor. FETÖ, Kılıçdaroğlu'na ümit bağlıyor. Terörist Demirtaş, "Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim" diyor. Kimin kimlerle yürüdüğünü Çorumlu bir kez daha gördü. Bir HDP'li diyor ki, "Anayasa'dan Türklüğü çıkaracağız, dokunulmaz maddelere dokunacağız." Ali Babacan da demedi mi? İYİ Parti sessiz kaldı. Utanmadan üç maymunu oynadılar. Türklüğün Anayasa'dan çıkarılması demek Türk'e biçilmiş kefendir. Türkiye'nin temellerine dinamit döşenmesidir. Son Türk oğlu Türk yaşadığı sürece bu topraklardan Türk ve Türk Milleti'ni hiçbir alçak, hiçbir dış bağlantılı hain sökemez, buna güç yetiremez. Çorum'da intikam sesleri değil, barış, huzur ve kardeşlik şuuru hakimdir."