Sedat Peker'in Avukatından Açıklama

Sedat Peker'in Avukatından Açıklama
14 Mayıs'taki seçimlere iki ay süre kalırken, video yayımladığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la helalleşeceğini söyleyen Sedat Peker, merak konusu oldu.Organize suç örgütü lideri Peker'in avukatı Barkın, "Sedat...

14 Mayıs'taki seçimlere iki ay süre kalırken, video yayımladığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la helalleşeceğini söyleyen Sedat Peker, merak konusu oldu.

Organize suç örgütü lideri Peker'in avukatı Barkın, "Sedat Peker, ‘seçim sürecinde Türkiye’nin sokağa davet edileceği, sokak çatışmalarının içine sürükleneceğini ilişkin değerlendirmeleri vardı. O değerlendirmeler Sinan Ateş cinayetiydi" yorumunu yaptı.

Öte yandan Barkın, seçim öncesi mitingler ve seçim gecesine dikkat çekerek şunu söyledi:

Şunu söylemek lazım; seçime kadar bizi sokağa davet eden herkese direnmeliyiz. Seçim gecesi de bizi eve sokmak isteyen herkese karşı direnmeliyiz.

Sedat Peker Video Yayımlayacak mı?

Video yayımladığı dönemlerde oldukça şaşırtıcı iddialar ortaya atan Sedat Peker, seçime 2 ay kala Recep Tayyip Erdoğan ile helalleşeceğini söylüyordu. Videolarında yaptığı flaş açıklamalardan sonra bir de Twitter hesabından paylaşımlar yapan Peker, alınan dijital tecrit kararı nedeniyle sosyal medyayı ve diğer yayın organlarını artık kullanamıyor.

Yasaklar nedeniyle bir video yayımlaması hukuki açıdan mümkün görünmeyen Peker'in avukatı Barkın'ın bir açıklaması da bunu destekledi. Katıldığı bir programda video yayımlanıp yayımlanmayacağına dair sorular yöneltilen Barkın, Peker'in dijital tecrit altındayken açıklamalarına devam etmeyeceğini belirtti.