Selahattin Demirtaş'tan Erkan Baş'a Mektup

Selahattin Demirtaş'tan Erkan Baş'a Mektup
Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden Türkiye İşçi Partisi (TİP) Erkan Baş, sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Ziyaret sonrasında ise "çok yakında özgür günlerde buluşacağız" mesajını yayımladı.Ayrıca,...

Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden Türkiye İşçi Partisi (TİP) Erkan Baş, sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Ziyaret sonrasında ise "çok yakında özgür günlerde buluşacağız" mesajını yayımladı.

Ayrıca, Demirtaş'ın kendisine el yazısıyla ilettiği notu da paylaşarak, ziyaret hakkında bilgi verdi. Selahattin Demirtaş'ın Erkan Baş'a yazdığı mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

Sevgili Erkan Baş'ın ziyareti vesilesiyle, Türkiye İşçi Partili tüm yoldaşlarıma, kıymetli aday arkadaşlara selam, sevgilerimi iletiyorum.

Dışarıda olsaydım 29 Nisan'da Aydın'a Yeşil Sol Parti mitingine Erkan'la beraber giderdik. Bu durumda Erkan yoldaşım Aydın'a benim selamlarımı götürecek ve mitinge katılacak. Ben de TİP'in mitinglerine katılır ve yoldaşça, omuz omuza, kol kola mücadeleyi büyütürdük.

Olması gereken budur, ötesi yoldaşlığa zarar verir. Tüm arkadaşlarımızdan beklentimiz bu hukuka uygun davranarak beraberce mücadeleyi büyütmeleridir. Herkese selamla, özlemle, başarı dileklerimle...