Sertaç Alkaya Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Sertaç Alkaya Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adayı Oldu
14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, adaylar da netleşiyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de...

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, adaylar da netleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda seçim tarihi 14 Mayıs olarak belirlenmişti. Seçim hazırlıklarına start verilmesinden sonra partilerden milletvekili aday adayları da adaylıklarını duyurmaya başladı.

Geçmiş dönem İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı ve Dış Ticaret Uzmanı Sertaç Alkaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğu ifade edildi.

Sertaç Alkaya, bu gelişmeyi Twitter hesabından “Değerli Tekirdağ'lılar;

Sizi, Tekirdağ'ımızı ve Partimizi Gazi Mecliste temsil etmek için, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığına başvurumu, hepimize hayırlı olması dileği ile yaptım...” sözleriyle duyurdu.