Sinan Oğan'dan Muharrem İnce Açıklaması

Sinan Oğan'dan Muharrem İnce Açıklaması
Sinan Oğan, Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak Habertürk'te yapılan canlı yayında soruları cevapladı.Oğan'a, ülkenin en önemli sorunu nedir diye sorulduğunda, Oğan "Adalet" yanıtını verdi ve adaletin olmadığı...

Sinan Oğan, Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak Habertürk'te yapılan canlı yayında soruları cevapladı.

Oğan'a, ülkenin en önemli sorunu nedir diye sorulduğunda, Oğan "Adalet" yanıtını verdi ve adaletin olmadığı yerde hiçbir şeyin başarılı olamayacağının altını çizdi. Öte yandan, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi konusunda da açıklamalar yaptı.

Oğan, İnce'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, İnce'nin sahte girişimler sonucunda itibar suikastına uğradığını dile getirdi ve bu tür metotların Türk siyasetinden temizlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan Oğan, yaklaşık 6 ay önce Muharrem İnce ile bir görüşme yaptığını ve bir ittifak kurmak istediğini kaydetti. İttifakta Memleket Partisi'nin de yer alması önerisinde bulunan Oğan, Zafer Partisi, Memleket Partisi gibi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı olarak kendisiyle çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Ancak İnce'nin, kendisine bir oy fazla alacaklarını ispat etmesi halinde aday olmayı kabul edeceğini belirttiğini kaydetti.