Son Dakika! Sandıklar Açılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Açıklamayı Yaptı

Son Dakika! Sandıklar Açılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Açıklamayı Yaptı
Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için oy verme işlemi saat 17 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sayım da başladı. Seçim sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken, Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için oy verme işlemi saat 17 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sayım da başladı. Seçim sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

''Milletimizin İradesini Korumaya Devam''

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!'' dedi.

Seçim Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

Saat 18’e kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21’den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak ancak bu saat YSK tarafından daha erken bir saate çekilebilir.