TİP Milletvekili Adaylarını Tanıttı

TİP Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP),  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, partisinin katıldığı ittifakın...

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP),  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, partisinin katıldığı ittifakın başarısı için çok sayıda  bölgede seçimlere katılmayacağını dile getirdi.

Baş, "Tüm üyelere ve gönüllere çağrı yapıyoruz. Türkiye İşçi Partisi'nin seçimlere girmediği her yerde Emek ve Özgürlük İttifakı'nı büyütmek, Yeşil Sol Parti'ye oy vermek hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Her yerde Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bayrağını büyüteceğiz ve yükselteceğiz." şeklinde konuştu.

Partilerinde adaylık kavgasının olamayacağını belirten Baş, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'nun Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava kapsamında tutuklu olan avukat Şerafettin Can Atalay için adaylıktan vazgeçtiğini belirtti.

Hatay'dan milletvekili adayı olan Atalay'ın Marmara Cezaevi’nden yolladığı mektubun da okunduğu toplantıda, aralarında oyuncu Mehmet Aslantuğ'un da olduğu adaylar kamuoyuna tanıtıldı.