Üsküdar'da Seçmenleri Korkutan Yangın! Oy Verme Esnasında Çıktı

Üsküdar'da Seçmenleri Korkutan Yangın! Oy Verme Esnasında Çıktı
Bugün sabah 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemleri kapsamında tüm Türkiye sandık başına gitti. Sandıklarda oylar verildiği sırada ise İstanbul Üsküdar'daki bir lisede yangın çıktı.Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi Nuri...

Bugün sabah 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemleri kapsamında tüm Türkiye sandık başına gitti. Sandıklarda oylar verildiği sırada ise İstanbul Üsküdar'daki bir lisede yangın çıktı.

Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi Nuri Bey Sokak'taki Ali Fuat Başgil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde saat 16.00 sularında yangın çıktı.

Alınan bilgilere göre okulunun kantinindeki buzdolabının elektrik kontağından çıkan yangın kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu. Çıkan dumanları gören vatandaşlar ihbarda bulunurken itfaiye polis ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yangının oy kullanımı pek de etkilemediği kaydedildi.

Yangın sırasında okulda olan CHP Milletvekili Gökhan Aydın ise şunları kaydetti:

Sorun olacak bir durum yok. Merak etmeyin. Bir yangın oldu, buzdolabından bir kontak olmuş. Müdahale edildi, söndürüldü. Bu esnada hiç bir sandık görevlisi alanı terk etmedi. Dolayısıyla, oy sayımı ve gizliliği açısından bir sorun yoktur. Dediğim gibi derhal söndürüldü. Hiç kimse sandıkları terk etmedi.